Release, lessen, wandel- en fietstocht én judoexamens

Release, lessen, wandel- en fietstocht én judoexamens

RELEASE – GOLDEN – PARTY: Zondag 2 juli was het weer zo ver, de nieuwe lessen van de diverse programma’s die de doen werden gepresenteerd. Knallend begin van het zomerseizoen, met de dames in prachtige gouden sportleggings. Gezamelijk met jullie leden was het een groot succes en zijn de zomerlessen met veel plezier gepresenteerd en ontvangen. Volgende release is in oktober, mochten jullie ideeën hebben horen wij het graag.

Enquete: wat is uw mening?

Het moet zijn opgevallen dat er een gouden kist op de balie staat en dat er gevraagd wordt om een enquête in te vullen. Wij willen namelijk heel graag weten wat uw mening is en of u graag dingen/zaken veranderd zou zien. Als tegenprestatie verloten wij onder alle enquêtes een 3tal prijzen. 1ste prijs 2 maanden gratis sporten, 2 en 3de prijs 1 maand gratis sporten. Vul snel de enquête in en vraag om een lot aan de balie! Wie weet trekken wij uw lot!!

Gefeliciteerd Bjorn & Pascal!

TIJD OM IEMAND IN HET ZONNETJE TE ZETTEN: En in dit geval zetten we heren van de Judo in het zonnetje!! Ten eerst Bjorn onze Judoleraar die heeft 2 juli zijn Judoleraar 2 behaald. Goed gedaan Bjorn!!! En dan hebben we nog Pascal de Vries, als klein mannetje kwam hij bij ons binnen en nu is hij sinds twee weken de trotse bezitter van een Zwarte band. Proficiat !!

Back to school

De vakanties zijn in de regio officieel nog niet allemaal begonnen toch is het ook al weer tijd om te kijken wat er allemaal geregeld moet worden na de zomervakantie.

Open dag & water paradijs op 19 augustus

Zaterdag 19 augustus is het zo ver. Wij willen iedereen uitnodigen op ons jaarlijkse event!! Het Globeplein in Almere Buiten toveren wij die dag om tot een WATER PARADIJS VOOR JONG EN OUD!!

Aangepaste openingstijden & zomerrooster

Het zal u niet ontgaan zijn dat wij in de zomer onze openingstijden iets wijzigen. Daarom onderstaande de openingstijdens tijdens de zomermaanden:

Maandag 07:00 – 22:00
Dinsdag 09:00 – 22:00
Woensdag 07:00 – 22:00
Donderdag 09:00 – 22:00
Vrijdag 07:00 – 22:00
Zaterdag 09:00 – 13:00
Zondag 07:00 – 13:00

Let op ook de aanvangstijden van de groepslessen zijn aangepast! Kijk hier voor de gewijzigde tijden!

Onze zomerprogramma’s

Ja ja de zomer is weer begonnen………….

Helaas betekent dit ook heerlijke barbecue’s, festivals, wijntjes en biertjes, wat over het algemeen niet leidt tot een strakker lichaam. Daarom hebben wij bij Sportstudio Buiten er alles aan gedaan om dit zomer seizoen zo makkelijk mogelijk te maken.  Zo hebben we de volgende programma’s lopen in dit hopelijk mooie zomerseizoen.

Wist je dat?

We de kluisjes vervangen? Rob een nieuw feitje heeft uitgebracht? Je kans kan maken op een fiets? De spinningmarathon een succes was? Er een extra killerbody les aan het rooster is toegevoegd? We een diabetesprogramma aanbieden? We een hele populaire outdoor training aanbieden? We op 2e pinksterdag gesloten zijn? De kinderopvang tijdens Moederdag en de familiedag is gewijzigd? Er 26 mei een benefietavond is?

Nieuwe ronde Ladyshape en Bodyshape vanaf 26 juni

Onze succesvolle small group trainingen LADYSHAPE en BODYSHAPE zijn maandag 1 mei weer gestart met bestaande en nieuwe leden. Ladyshape wordt gegeven door vrouwen en is alleen voor vrouwen, Bodyshape is voor dames en heren.

Het nieuwe blok start vanaf maandag 26 juni en duurt 10 weken i.p.v. 8 weken vanwege de zomervakantie!

Omdat we met (maximaal) 8 deelnemers in een groep trainen kunnen we dit aanbieden voor slechts 125,- euro!

Dat is 8 weken lang, 2x per week trainen onder begeleiding van een Personal Trainer maar daarnaast mag je ook aan alle groepslessen meedoen!

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag, woensdag en vrijdag open van 7:00 u tot 22:00 u, dinsdag en donderdag van 09:00 u tot 22:00 in het weekend zijn wij van 7:00 u tot 15:00 u open!