Zwembad geopend voor onze leden vanaf 1 juni

Fitnessruimte gesloten wegens lekkage

Uncategorized -

Vanwege een lekkage is de fitnessruimte gesloten tot en met Pinksteren. Vanaf dinsdag 25 mei kan er weer getraind worden. De judo-lessen, groepslessen en Ladyshape gaan uiteraard door. Behalve tijdens de Pinksterdagen, dan zijn we gesloten.

We vinden het erg vervelend om dit nieuws een dag na opening te moeten brengen en hopen op je begrip. Onze excuses voor het ongemak.

Vanaf 19 mei geopend

Uncategorized -

YES! We mogen weer. En wat zijn we daar blij om. Vanaf woensdag 19 mei openen wij onze deuren voor de fitness en voor judo tot 18 jaar. Groepslessen starten op dinsdag 25 mei.

Meer informatie over reserveren, maatregelen en roosters lees je hier in onze nieuwsbief.

Judo start in de buitenlucht op dinsdag 27 april

Uncategorized -

Yes! We hebben goed nieuws. De gemeente heeft het gebruik van tenten op openbare grond goedgekeurd. Daarom kunnen wij vanaf aanstaande dinsdag 27 april weer judo-lessen aanbieden.

Meer informatie over hoe we te werk gaan, de locatie van de tent, de aan- en afmeldprocedure en het lesrooster vind je door hier te klikken.

Gesloten tot 11 mei vanwege lockdown

Uncategorized -

Helaas hebben we wederom te horen gekregen dat sportscholen tot en met 10 mei gesloten blijven. Buiten sporten is inmiddels wel mogelijk, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Omdat wij niet over een eigen buitenterrein beschikken, kunnen wij nog niet aanbieden wat we graag willen, namelijk dat iedereen kan sporten. We zijn hierover in gesprek met de gemeente.

Tot tenminste 20 april gesloten vanwege lockdown

Uncategorized -

Helaas mogen wij onze deuren nog steeds niet openen. We blijven gesloten tot in ieder geval 20 april.

Inmiddels is buiten sporten in groepen van 4 volwassenen wel toegestaan. Dit mag echter alléén op het terrein van een sportaccommodatie. Aangezien wij niet over eigen terrein beschikken, hebben we, helaas tevergeefs, geprobeerd via de gemeente een locatie toegewezen te krijgen.

Wat is er wel mogelijk? Onze online LIVE groepslessen bijvoorbeeld. Of de fitnessvideo’s die onze collega’s speciaal voor jou hebben gemaakt. Via deze link naar onze laatste nieuwsbrief krijg je toegang tot de trainingen.

Lockdown verlengd tot en met 30 maart 2021

Uncategorized -

Sprong jij ook een gat in de lucht toen Rutte tijdens de persconferentie van afgelopen maandag zei dat 27+ers weer in kleine groepjes mogen sporten in de buitenlucht? De afgelopen dagen hadden wij dan ook maar één missie: het buiten sporten opzetten.

Klik hier en lees verder over wat jouw mogelijkheden zijn. Ook vind je links naar de online groepslessen, fitnesstrainingen en judotrainingen die te volgen zijn.

 

In lockdown t/m 19 januari

Uncategorized -

Helaas hebben wij gisteren te horen gekregen dat ook sportscholen hun deuren moeten sluiten tot en met 19 januari. Dit treft ons, maar ook een heleboel andere mensen, ondernemers en sectoren, hard. We leven met iedereen mee.

Klik hier voor onze nieuwsbrief waarin we je op de hoogte brengen van de gevolgen die de lockdown heeft voor jou als sporter.

Dutch Fitness Awards 2020

Uncategorized -

De organisatie van de Dutch Fitness Awards heeft laten weten dat Sportstudio Buiten een Gold Award in de wacht heeft gesleept. Wat inhoudt dat alle stemmers gemiddeld een 9 of hoger hebben uitgedeeld.

We zijn als team erg blij dat we iets positiefs bijdragen aan jouw leven en hopen dat nog een hele lange tijde te kunnen blijven doen! Via deze weg bedanken we je voor jouw stem.

DECEMBER ACTIE: Winter Weerstand Challenge

Uncategorized -

Juist nu is een goede weerstand van essentieel belang. Sporten, voeding en voldoende rust spelen hierin een belangrijke rol. Met de Winter Weerstand Challenge dagen wij je uit om op al deze vlakken het maximale uit jezelf te halen. Voor dit 6-weekse programma betaal je in december geen €79 maar €69.

Doe je mee? Plan dan een vrijblijvend intakegesprek in via 036-5327200.

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur