Bring a Friend Volwassenen van 13 t/m 20 okt

NIEUW!!! Het 8 Weekse Fitness Programma!!!

Het 8 Weekse Fitness Programma!!!

Het valt niet altijd mee om te bepalen welke training het beste bij jou en je ambities past. Tijdens het 8 weekse fitness programm stel je met gediplomeerde trainers een persoonlijk trainingsschema op. Onze trainers zijn allemaal zeer ervaren en hebben een achtergrond in de sportwereld, fysiotherapie of geneeskunde. Zij geven naast sportadvies ook tips voor een gezonde levensstijl. Tijdens je eerste training krijg je uitleg over het juiste gebruik van de cardio- en fitness apparatuur. Daarna ben je vrij om vervolgafspraken te maken, om je trainingsschema aan te passen, of om je voortgang te meten.

Wel de kwaliteit van personal training, maar niet de kosten? Het 8 weekse fitness programma biedt je een pakket waarbij je in acht weken naar je persoonlijke doelstelling toewerkt, volledig afgestemd op jouw wensen individueel en onder begeleiding van je eigen personal trainer.

Wil jij meer uit jezelf halen?

Daag jezelf dan uit met het 8 weekse fitness programma! Onder begeleiding van een Personal Trainer ga jij aan de slag met een uitdagend en resultaatgericht trainingsprogramma. Je behaalt maximaal resultaat en krijgt volop persoonlijke aandacht. Ideaal voor sporters die net even dat zetje nodig hebben om hun persoonlijke doelen te bereiken. Het resultaat liegt er dan ook niet om: je wordt snel fitter, sterker en gezonder.

8 weken lang onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten waaronder:

 • Onbeperkt fitness begeleiding
 • Onbeperkt voedingsadvies
 • Onbeperkt deelname aan alle groepslessen
 • Onbeperkt zwemmen
 • Onbeperkt gebruik maken van de sauna
 • Gratis goodiebag
 • Gratis kinderopvang
 • Gratis koffie & tee
 • Gratis Parkeren

En je krijgt ook 2 sessies van 30 min Personal Training!!!
Laat je activeren, motiveren en stimuleren door onze Personal Trainers

Start nieuwe blokken Ladyshape en Bodyshape

We zijn alweer bijna aan het eind van onze populaire 8-weekse programma’s Ladyshape en Bodyshape.

Vanaf maandag 30 juli mochten de huidige deelneemsters zich alweer gaan opgeven voor het volgende blok (start maandag 3 & 10 september).

Een week later (dus vanaf maandag  6 augustus) mag iedereen zich komen inschrijven!
Bij deze programma’s geef je je op voor 8 weken en train je 2x per week op een vaste dag/tijd met een Personal Trainer.

Met de Ladyshape trainen we in groepjes van maximaal 8 dames waardoor we iedereen veel persoonlijke aandacht kunnen geven.

De focus ligt op een strakker en fitter lichaam maar voor de liefhebbers starten we na 4 weken een afval challenge.

Inschrijven gaat meestal heel snel dus check onze small group training pagina voor beschikbare tijden.

De kosten: 125,- Euro. Deze kosten moeten bij inschrijven direct worden voldaan.

Als je eenmaal meedoet met deze programma’s heb je daarna altijd voorrang bij inschrijven!

Non-contact boksen tegen Parkinson

Non-contact boksen tegen Parkinson

Non-contact boksen speciaal voor mensen met Parkinson! Volgens Amerikaans onderzoek vermindert het boksen je Parkinson symptomen meer dan andere sporten en vertraagt het de progressie van de ziekte.
Door deze vorm van boks training, zonder werkelijk fysiek contact verbeteren de deelnemers hun kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans, flexibiliteit en snelheid. Het coördineren van je handen, voeten en ogen is een uitdaging voor je lichaam en geest. Deze vorm van lichaamsbeweging waarbij ook functionele training centraal staat draagt bij aan het verminderen van Parkinson symptomen.
Boksen tegen Parkinson is twaalf jaar geleden gestart in Amerika en vier jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Momenteel wordt dit trainingsprogramma landelijk uitgerold. Nu ook bij Sportstudio Buiten in Almere.
Vanaf 11 juni 2018 kun je twee keer per week boksen tegen Parkinson bij ons. De lessen worden gegeven door Medical Fitness Instructor Rob Weerwind en Bewegingsspecialist voor mensen met Niet Aangeboren Hersenaandoeningen Sylvia Onrust.
Je bokst jezelf letterlijk uit de hoek van patiënt en verbetert met het boksen en functionele training je kwaliteit van leven, voor jezelf en de levenspartner.
Voor informatie www.info@sportstudiobuiten.nl of Telefonisch 036-5327200

 

Coming Back Soon with a whole New Style

Wat zijn de voordelen?

Je stelt jezelf doelen en richt je daarna op de resultaten, maar al snel stop je met je fitnesstraining!  FunXtion biedt een fitnesservaring met maximale impact in een minimum aan tijd! Jij bepaalt zelf welke workouts je wilt doen, op welk niveau, met keuze uit topkwaliteit functionele training programma’s biedt. Oefeningen die niet gekoppeld zijn aan apparaten. Je traint altijd functioneel.

 

Dit zijn de voordelen:

 1. Je kan handig op je  telefoon en op je pc alles bij houden.
 2. Train altijd functioneel.
 3. Iedere week weer een nieuwe workout!
 4. Werk specifiek aan je eigen doel.
 5. Train op je eigen niveau.
 6. Train je liever alleen, met ze tweeën of gezellig in een groep? Dat kan allemaal!

 

FunXtion mobiele app

De FunXtion mobiele app biedt toegang tot je trainingen waar en wanneer je maar wilt! De FunXtion-app bevat zeer uiteenlopende gewichtsoefeningen, veel trainingen voor onderweg en fantastische uitdagingen. Je kunt je voortgang bekijken, zien welke activiteiten je hebt voltooid en je resultaten uploaden naar Facebook. Start eenvoudig de FunXtion app en ontdek hoeveel plezier je ermee kunt hebben!

 

PC

Ben je benieuwd naar je plek op het FunXtion scorebord? Wil je je statistieken zien en je voortgang bekijken? Wil je vrienden zoeken, je status delen en zien wat er speelt? Log in op je persoonlijke My FunXtion account op de website en je krijgt alle informatie waarnaar je op zoek bent. Veel plezier!

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag, woensdag & vrijdag open van 07:00 t/m 22:00, Op dinsdag & donderdag van 09:00 t/m 22:00 & op zaterdag en zondag zijn wij open van 09:00 tot 15:00