Release – glow in the dark – party

Release – glow in the dark – party

Zondag 1 oktober is het weer tijd voor de release. Dit keer willen we er met jullie een groot feest van maken. Niet alleen presenteren onze geweldige instructeurs de nieuwste lessen, ook presenteren wij jullie dan onze nieuwe zaal. Het thema is GLOW IN THE DARK, wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie aanwezig zijn tijdens deze dag. Alle lessen duren 30 minuten en we vangen aan om 09:00. De lessen zijn korter zodat jullie ook andere lessen kunnen uitproberen.

Nieuw: massage op dinsdagavond

Per 5 september hebben wij een nieuwe samenwerking, namelijk met Sil-Ki Touch. Sporten is gezond. Een goede trainingsbelasting en voldoende rust is belangrijk om verdere belasting verschijnselen te voorkomen. Een massage kan hier een goede aanvulling op zijn.

Gefeliciteerd Cindy!

Deze maand zetten wij Cindy in het zonnetje. Zij heeft namelijk deze zomer haar PILATES certificaat behaald. Deze les zal op maandagochtend en woensdagochtend om 10:00 gegeven worden. Cindy gefeliciteerd!

Per 4 september nieuwe lessen!

Het nieuwe rooster is per 4 september in gegaan. Deze staat al online op onze website en de facebookpagina.

Er zijn een aantal lessen bijgekomen. Waaronder de Step & Shape, de Pilates, Kick and Fun for kids.

Vernieuwing groepsleszaal

Ja, het kan jullie bijna niet zijn ontgaan maar er is met man en macht gewerkt om de groepleszaal in een nieuw jasje te steken. Tijdens openingsuren maar ook in de late avonduurtjes en in het weekend is er met man en macht gewerkt om de zaal te vernieuwen.

Laatste kans voor de back-to-school actie!

De dagen aftellen, het voorbereiden op een nieuw schooljaar is in volle gang. Sterker nog voor een deel is het nieuwe schooljaar al weer begonnen. Spannende momenten voor de kinderen die naar een nieuwe school gaan, of dit jaar in hun laatste jaar terecht komen.

Voor alle kinderen is het dan juist leuk om te komen sporten bij ons. Nieuwe sociale contacten aanleggen en overbodige energie weg te sporten.

De open dag was een succes!

Wauw, wat een geslaagd feest. Het weer zat mee en vele van jullie zijn bij ons komen kijken en hebben zelfs meegedaan met een van de demo’s.

Ook hebben jullie mee kunnen genieten via onze livestream op facebook en alle filmpjes die zijn geplaatst. Hieronder nog even een kort resume van de dag:

Ten eerste willen wij natuurlijk alle vrijwilligers bedanken, mede door jullie was het een

groots succes en hadden we veel lachende kinderen die met plezier op de springkussens en de mega slide speelden of meededen aan de zeer succesvolle kleurwedstrijd.

Wijziging in lesrooster – september

Per 4 september gaat het standaard rooster weer in. Een aantal wijzigingen zijn hierin opgenomen. Er komen meer X-core lessen en outdoor trainingen. Na jaren weg te zijn geweest maakt de Step & Shape zijn rentree.

Uitslag van de enquete

Toch een spannend moment, het openen van de kist en lezen van alle enquêtes. Er zaten veel nuttige tips bij die we in de komende periode ook zeker gaan proberen te realiseren. Met trots mogen wij toch wel zeggen dat overall waardering een 8,4 was.

Oeps, iets te veel genoten deze heerlijke weken?

Na terugkomst van vakantie, al die gezellige festivals, de buurtbarbeque of die gezellige avondjes in de tuin, is je weegschaal meestal niet je beste vriend…… OWJEE …. dat was niet de bedoeling denk je dan. Wat wij vaak zien is dat mensen zich dan volledig op een crashdieet storten, of als een malle gaan hardlopen. Wij willen je graag helpen om de strijd tegen die “gezellige” kilo’s op een verantwoorde manier aan te gaan:

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag, woensdag en vrijdag open van 7:00 u tot 22:00 u, dinsdag en donderdag van 09:00 u tot 22:00, op zaterdag van 09:00 tot 15:00 en op zondag zijn wij van 7:00 u tot 15:00 u open!