De open dag was een succes!

De open dag was een succes!

Uncategorized -

Wauw, wat een geslaagd feest. Het weer zat mee en vele van jullie zijn bij ons komen kijken en hebben zelfs meegedaan met een van de demo’s.

Ook hebben jullie mee kunnen genieten via onze livestream op facebook en alle filmpjes die zijn geplaatst. Hieronder nog even een kort resume van de dag:

Ten eerste willen wij natuurlijk alle vrijwilligers bedanken, mede door jullie was het een

groots succes en hadden we veel lachende kinderen die met plezier op de springkussens en de mega slide speelden of meededen aan de zeer succesvolle kleurwedstrijd.

Kids circuit: Niet alleen kon er meegedanst worden, ook konden de kinderen een circuit afleggen met 3 oefeningen op een vooraf bepaalde tijd. Bij afronding kregen zij van instructeur Brent een mooi certificaat. Wat waren sommige kinderen fanatiek zeg, vooral de zusjes als ze tegen een broertje moesten!

Demo’s:, Waren ieder uur ook weer een succes. Cindy / Kimberly / Dayenne gingen ieder uur uit hun dak op een aantal van onze lessen. Er werd zelfs door leden en kinderen meegedaan.

Judo demonstraties: Al vroeg werden de matten naar buiten gedragen en de dojo buiten opgebouwd.

Gelukkig was het zonnig en hebben meester Bjorn en meester Sebastiaan de hele dag door demo’s kunnen geven en deelnemers kunnen laten zien wat judo is. Vooral leuk was de interactie met de allerkleinsten die tuimel judo wel zagen zitten.

De kleurwedstrijd is gewonnen door: Livida 7 jaar / Abdelawwal 7 jaar / Walaaya 5 jaar. Zij maakte een prachtige tekening en werden beloond met een gevulde snoepverpakking.

TOT ZO VER EEN VERSLAG VAN DE DAG!!!

VOLGEND JAAR WEER, TOT DAN!!

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur