Fietstocht was een succes

Fietstocht was een succes

Uncategorized -

De fietstocht van dit jaar was gepland op zaterdag 1 juli. Helaas moesten we de tocht afblazen vanwege het slechte weer. Op donderdag 20 juli wilden we het weer proberen. Ondanks het slechte weer van de dagen (en uren) daarvoor hebben we doorgezet. 21 sportievelingen waren er helemaal klaar voor!

Stipt 19.00 uur vertrokken we vanaf de sportschool richting de manage aan het betonpad om verder te fietsen langs Nobelhorst. Na het oversteken van de Waterlandse weg gingen we door het cirkelbos.

We hebben het beroemde Almeerse “kasteel” gezien en heel veel mooi groen. Er was een pauze na 25 kilometer en het laatste stuk bracht ons via de dijk langs de oostvaardersplassen. Na de laatste brug kwamen we uit op de evenaar. Wil je de exacte route weten? Deze staat op route.nl met code 360311. De tocht is uitgezet door Jacques Vink, een trouw lid. Helaas kreeg uitgerekend Jacques een lekke band doordat er glas lag op de dijk, hij fietste voorop en ging er dwars doorheen. Gelukkig is Jacques een topper en heeft hij in record tempo zijn band gerepareerd. Bedankt Jacques voor alles. Volgend jaar weer?!

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur