Oeps, iets te veel genoten deze heerlijke weken?

Oeps, iets te veel genoten deze heerlijke weken?

Uncategorized -

Na terugkomst van vakantie, al die gezellige festivals, de buurtbarbeque of die gezellige avondjes in de tuin, is je weegschaal meestal niet je beste vriend…… OWJEE …. dat was niet de bedoeling denk je dan. Wat wij vaak zien is dat mensen zich dan volledig op een crashdieet storten, of als een malle gaan hardlopen. Wij willen je graag helpen om de strijd tegen die “gezellige” kilo’s op een verantwoorde manier aan te gaan:

LADYSHAPE: Deze small group training is specifiek voor dames, met vrouwelijke begeleiding. Na een kennismakingsgesprek, kies je een tijdstip beschikbaar waar je 2 keer per week met begeleiding traint. Het is de bedoeling dat je naast deze training ook zelf 1 of 2 keer per week een van onze groepslessen volgt. Tevens wordt er ingegaan op voeding en eventuele valkuilen en wat je er aan kan doen om er niet in te vallen. Het voordeel van de kleine groepen is dat het persoonlijk en laagdrempelig is. Deze training duurt 8 weken en de kosten bedragen € 125,-! We hebben gelimiteerd plek dus meld je aan bij de balie voor een kennismakingsgesprek.

BODYSHAPE: Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij een zeer uitdagend trajects samengesteld om te shapen en doelen te bereiken. In een kleine groep samen sporten en op kracht en conditie in 8 weken tijd je doel bereiken. Wij zijn op zoek naar zo wel mannen als vrouwen die die stap verder willen zetten. Twee dagen in de week train je met de groep en zelfstanding mag je de groepslessen mee draaien om de vetverbranding en cardio zo hoog mogelijk houden. Schrijf je in we hebben maar gelimiteerd plek € 125,- voor deze periode.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur