Release, lessen, wandel- en fietstocht én judoexamens

Release, lessen, wandel- en fietstocht én judoexamens

Uncategorized -

RELEASE – GOLDEN – PARTY: Zondag 2 juli was het weer zo ver, de nieuwe lessen van de diverse programma’s die de doen werden gepresenteerd. Knallend begin van het zomerseizoen, met de dames in prachtige gouden sportleggings. Gezamelijk met jullie leden was het een groot succes en zijn de zomerlessen met veel plezier gepresenteerd en ontvangen. Volgende release is in oktober, mochten jullie ideeën hebben horen wij het graag.

LESSEN – SEPTEMBER:  Per 4 september gaat het standaard rooster weer in. Een aantal wijzigingen zijn hierin opgenomen. Er komen meer X-core lessen en outdoor trainingen. Na jaren weg te zijn geweest maakt de Step & Shape zijn rentree. Wij hopen natuurlijk op jullie feedback op deze aanpassingen. Hou de website in de gaten voor het nieuwe rooster, of aan de balie bij Sportstudio Buiten.

WANDELTOCHT: Afgelopen 15 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse wandeltocht bij Sportstudio Buiten. Ook dit jaar was het weer een succes. Nadat we in het begin van de avond hadden verzameld was het tijd om de zogenaamde “paden op te gaan en de lanen in”. Voor sommige was het even inkomen maar na de eerste kilometers werd het echt gezellig en kwam de pas er goed in. Tijdens de wandeling is er uiteraard goed voor de deelnemers gezorgd met een versnapering onderweg en aan het eind. Zowel de deelnemers als de organisatie hebben ervan genoten en is stiekem al begonnen met het plannen van de wandeltocht 2018. Laat ons even weten als je ideeën hebt.

FIETSTOCHT:  Daarin tegen viel dit jaar de fietstocht letterlijk en figuurlijk in het water. Na overleg en nauwkeuring in de gaten houden van de weerapps en internet  heeft de organisatie moeten beslissen dat het niet verantwoord was om deze door te laten gaan. Het goede nieuws is dat we ondertussen een nieuwe datum hebben namelijk              DONDERDAG 20 JULI START 19:00 / AANVANG 18:45 Komen jullie ook weer mee doen het is gratis!!

JUDO EXAMENS: Volgende week is het weer zo ver, de halfjaarlijkse examens van de Judo. Dit is het meetmoment dat de judoka’s kunnen laten zien wat ze geleerd hebben en in hoeverre ze zijn gegroeid. De examens worden afgenomen door Bjorn dit is natuurlijk altijd een spannend moment voor de judoka’s die het moeten afleggen.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur