Wist je dat?

Wist je dat?

Uncategorized -

Onze 10 kilo in 13 weken deelnemers goed bezig zijn? 6 maart de nieuwe ronde Ladyshape en Bodyshape weer start? Onze PT actie in januari een groot succes was? Onze trainers de warming-up van de Almere City Run gaan verzorgen? Alle instructeurs op 5 maart een opleidingsdag hebben?

Wist je dat onze groep afvallers van het 10 kilo afvallen in 13 weken programma lekker bezig zijn en al de nodige kilo’s zijn afgevallen?
Met behulp van de coaches wordt er gekeken naar voeding en sportschema en de deelnemers zijn zelf enthousiast en serieus aan het trainen. Heb je interesse in dit programma? Je kunt je het hele jaar door inschrijven!

Wist je dat de nieuwe ronde Ladyshape en Bodyshape weer gaat beginnen op maandag 6 maart?
Ook dit keer zijn er weer heel veel nieuwe deelnemers die in 8 weken gaan werken aan een strakker en fitter lichaam.

Nieuw is dat de deelnemers aan deze programma’s ook onbeperkt mee mogen doen aan al onze groepslessen! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij dus wil je je inschrijven? Kom dan nog deze week langs aan de balie.

Wist je dat onze januari actie (10x trainen met Personal Trainer voor 350,- i.p.v. 450,- euro) een groot succes was?
Rob is lekker druk met zijn 1 op 1 afspraken om de deelnemers te begeleiden om hun doelen te behalen.

Wist je dat de trainers van Sportstudio Buiten de warming-up gaan verzorgen bij de start van de Almere City Run?
We mogen ook 5 startbewijzen weggeven voor een afstand naar keuze!

Schrijf je in de maand maart in voor ons loopprogramma en maak kans om gratis mee te mogen lopen. We hebben een programma voor beginnende en gevorderde lopers! Train tot 18 juni bij Sportstudio Buiten voor 125,- euro voor 2x per week trainen in de fitness met je loopschema en onbeperkte deelname aan de groepslessen.

Voor buiten krijg je een duurschema en binnen trainen we (naast kracht oefeningen) op de loopband waar we vele programma’s hebben om jou op tijd fit te krijgen zodat je blessure vrij een mooie tijd zult lopen!

Wist je dat alle instructeurs van Sportstudio Buiten een opleidingsdag hebben op zondag 5 maart?
Hierdoor komen alle lessen op deze dag te vervallen.

Door het leren van nieuwe technieken en andere manieren van coachen kunnen we jullie nog betere lessen aanbieden en blijven we enthousiast en gemotiveerd om steeds met vernieuwende oefeningen te komen om onze deelnemers te blijven uitdagen! Laat je inspireren door onze trainers en ga vooral al onze lessen eens proberen.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur