Wist je dat?

Wist je dat?

Uncategorized -

We de kluisjes vervangen? Rob een nieuw feitje heeft uitgebracht? Je kans kan maken op een fiets? De spinningmarathon een succes was? Er een extra killerbody les aan het rooster is toegevoegd? We een diabetesprogramma aanbieden? We een hele populaire outdoor training aanbieden? We op 2e pinksterdag gesloten zijn? De kinderopvang tijdens Moederdag en de familiedag is gewijzigd? Er 26 mei een benefietavond is?

Wist je dat we bezig zijn met het vervangen van de kapotte kluisjes?
De kluisjes waarvan het druktoets systeem kapot is worden vervangen door slotjes die met een sleutel werken. We vervangen op dit moment alleen de kluisjes die al stuk zijn, deze zullen nog netjes worden afgewerkt!

Wist je dat Rob zijn nieuwe feitje van de maand heeft uitgebracht?
Deze kun je vinden op het info bord tegenover de balie en natuurlijk ook op de website. Onderwerp van deze maand: Metabolisme (stofwisseling) versnellen.

Wist je dat je als vaste klant ook kans kunt maken op een GRATIS FIETS?
Stort in de week van 15 mei tot 21 mei 13.00 uur 25,- euro op je pasje en misschien trekken we jouw naam tijdens de loterij (deze vindt plaats op zondag 21 mei om 14.00 uur)

Wist je dat we zaterdag 6 mei een spinning marathon hebben volbracht van 3 uur?
18 van onze vaste leden hebben dapper doorgetrapt onder invloed van opzwepende muziek en afwisselende opdrachten van instructeurs Denise en Chantal. Foto’s staan op onze Facebook pagina!

Wist je dat we een extra KILLERBODY les hebben toegevoegd aan ons lesrooster?
Naast de maandag 21.00 uur is er nu ook een les op dinsdag 20.30 uur. Deze les is een combinatie van verschillende succesvolle lessen zoals: BBB, Move-it, Ladyshape/Bodyshape en coretraining. Doe mee en werk aan je eigen killerbody!

Wist je dat we een diabetes programma aanbieden bij Sportstudio Buiten?
Bij diabetes type II kunnen we heel goed helpen! In 26 weken helpt trainer Rob je met je voeding en je training met als doel je medicatie te kunnen verlagen of er zelf helemaal vanaf te komen. In ieder geval worden door dit programma de hoge pieken (hyper) en de diepe dalen (hypo’s) gereduceerd. Heb je interesse? Check onze website voor meer informatie (www.sportstudiobuiten.nl) of bel voor een vrijblijvende afspraak (036-5327200).

Wist je dat we al een aantal weken met veel succes een outdoor training aanbieden?
Elke zaterdag gaan we om 10.00 uur lekker naar buiten! Daar hebben we lekker veel ruimte, is er lekker veel zuurstof en kun je meteen je vitamine D weer aanvullen! Iedereen kan mee, met blessures wordt rekening gehouden. Hardlopen is geen onderdeel van deze training. We verzamelen aan de balie van ons sportcentrum.

Wist je dat we maandag 5 juni (2e Pinksterdag) toch gesloten zijn?

Wist je dat de kinderopvang op Moederdag (zondag 14 mei) iets later open gaat?
We beginnen om 9:45 uur zodat alle moeders eerst kunnen genieten van hun ontbijt op bed!

Wist je dat de kinderopvang tijdens onze familiedag (zondag 21 mei) iets eerder stopt?
We stoppen om 12:00 uur maar je kunt met je kindje allemaal leuke activiteiten meedoen in de sporthal naast het zwembad!

Wist je dat we vrijdag 26 mei een benefiet avond organiseren vanaf 19:00 uur?
Op initiatief van Linda Koning (deelneemster Miss Flevoland 2017) gaat de opbrengt in zijn geheel naar stichting haarwensen. De sportschool is gewoon geopend tot 22.00 uur voor onze vaste leden maar houdt rekening met drukte en muziek!

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur