Wist je dat?

Wist je dat?

Uncategorized -

Kimberly terug is op de zondag? De judo wedstrijdgroep vanaf 6 januari een langere les krijgt? De kinderopvang bij Sportstudio Buiten gratis is? Er een extra club power les op het rooster komt? Er op 5 maart een sportevenement is in Utrecht?

Wist je dat Kimberly weer terug is op de zondag bij de Zumba les?
Op onze Facebook pagina kun je haar zien oefenen en er staat een impressie op van haar les. Zoek je een gezellige workout met heerlijke muziek en een geweldige sfeer die niet te belastend is doordat je alleen met je eigen lichaam werkt? Kom vooral meedoen met deze les en laat Kimberly weten hoe enthousiast je bent!

Wist je dat vanaf 6 februari de judo wedstrijdgroep op de dinsdag wordt gegeven van 17.25 tot 19.05 uur?
Een verlenging van deze les betekent: meer uitdaging voor de judoka’s, meer focus, meer aandacht voor conditie en krachtuithoudingsvermogen. Lijkt het je leuk om aan deze groep mee te doen (geen verplichting om mee te doen aan wedstrijden), vraag dan om meer informatie!

Wist je dat de Kinderopvang bij Sportstudio Buiten GRATIS is voor onze leden?
Een groep enthousiaste moeders zorgt (onder leiding van Michelle) voor gezellige opvang van kinderen tot 8 jaar. Op onze website staan de openingstijden vermeld. Voor moeders hebben we een speciaal abonnement: 3x per week trainen tijdens de openingstijden van de kinderopvang voor 30,- euro per maand!

Wist je dat er een extra CLUB POWER les op het rooster komt?
Vanaf dinsdag 7 februari zal Naomy deze les geven om 20.30 uur.

Wist je dat er op zondag 5 maart een sport evenement plaatsvind in Utrecht (Solid Sound Conventie)?
Onze instructeurs zullen zich deze dag laten bijscholen door verschillende nieuwe lessen bij te wonen.  Deze dag gaan de groepslessen en de Ladyshape lessen niet door:

  • Killerbody Workout 09.00 uur
  • XCO 10.00 uur
  • Kick&Fun 11.00 uur
  • Zumba 12.00 uur

 

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur