Zondag 21 mei: Gratis Sport- en Speldag voor de hele familie!

Zondag 21 mei: Gratis Sport- en Speldag voor de hele familie!

Uncategorized -

In de week van 15 t/m 21 mei is het familieweek bij Sportstudio Buiten! Met onder andere gratis inschrijven, goodybags, bring a friend en vriendjesweek. De week sluiten we af met een grote familiedag, win jij een nieuwe fiets in de familiedag loterij?!

Uiteraard is de sportschool gewoon geopend van 07.00 tot 15.00 uur en gaan alle reguliere lessen door, daarnaast staat de sporthal (beneden bij het zwembad) vol met leuke activiteiten!

Wat kun je verwachten:

Er staat voor de allerkleinsten een ballenbak en voor de wat grotere kinderen een stormbaan van 17,5 meter! Er is een kleurwedstrijd, je kan je laten schminken, je kan meedoen met de Family run (1,5 / 2,5 / 5,0 km), er is een competitie voor de sportiefste vader/moeder, je kan klimmen op de klimmuur, er staan verschillende spellen, je kan meedoen met activiteiten als Zumba, XCO, Ladyshape, Bodyshape, Judo, Peuterdans, Streetdance, Kids fitness en nog veel en veel meer!

Uiteraard kun je je op deze dag GRATIS INSCHRIJVEN en kom je langs? Dan maak je kans op een maand GRATIS SPORTEN! Schrijf je je in voor 13.00 uur? Dan maak je kans op een GRATIS FIETS!
ssb-familiedag-uitnodiging

ssb-familiedag-programma

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur