Non-contact boksen tegen Parkinson

Non-contact boksen tegen Parkinson

Uncategorized -

Non-contact boksen tegen Parkinson

Non-contact boksen speciaal voor mensen met Parkinson! Volgens Amerikaans onderzoek vermindert het boksen je Parkinson symptomen meer dan andere sporten en vertraagt het de progressie van de ziekte.
Door deze vorm van boks training, zonder werkelijk fysiek contact verbeteren de deelnemers hun kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, balans, flexibiliteit en snelheid. Het coördineren van je handen, voeten en ogen is een uitdaging voor je lichaam en geest. Deze vorm van lichaamsbeweging waarbij ook functionele training centraal staat draagt bij aan het verminderen van Parkinson symptomen.
Boksen tegen Parkinson is twaalf jaar geleden gestart in Amerika en vier jaar geleden overgewaaid naar Nederland. Momenteel wordt dit trainingsprogramma landelijk uitgerold. Nu ook bij Sportstudio Buiten in Almere.
Vanaf 11 juni 2018 kun je twee keer per week boksen tegen Parkinson bij ons. De lessen worden gegeven door Medical Fitness Instructor Rob Weerwind en Bewegingsspecialist voor mensen met Niet Aangeboren Hersenaandoeningen Sylvia Onrust.
Je bokst jezelf letterlijk uit de hoek van patiënt en verbetert met het boksen en functionele training je kwaliteit van leven, voor jezelf en de levenspartner.
Voor informatie www.info@sportstudiobuiten.nl of Telefonisch 036-5327200

 

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur