OPROEP! Wie ‘o wie wil een kleine bijdrage leveren aan de wedstrijdgroep?

Sponsorloop

Op zaterdag 26 mei organiseert Sportstudio Buiten een échte sponsorloop en jij mag meedoen doormiddel van doneren. Deelnamen aan de sponsorloop is uitsluitend bedoelt voor de wedstrijd judoka’s.

De sponsorloop vindt plaats tijdens de familiedag van Sportstudio Buiten. Het leuke hieraan is dat wanneer je klaar bent met de sponsorloop er nog genoeg andere leuke activiteiten zijn waar je gratis (met je hele familie!!) aan mee mag doen.

Waarom een sponsorloop?

Met het geld dat wordt opgehaald, worden nieuwe trainingspakken voor alle wedstrijdjudoka’s aangeschaft. Het is natuurlijk hartstikke gaaf wanneer de judoka’s als één herkenbaar team op de landelijke toernooien verschijnen. Het zorgt indirect ook voor meer zelfvertrouwen, een band onderling en herkenning voor publiek én ouders.

Omdat het lastig is bedrijven te vinden die de trainingspakken willen sponsoren, gaan de wedstijdjudoka’s zelf het geld inzamelen. Daar zijn  ze inmiddels al mee begonnen, door o.a. geld in te zamelen tijdens het laatste clubtoernooi van Sportstudio Buiten. Wist je trouwens dat er die dag 200 euro is opgehaald?!

U kunt ons sponsoren via rekeningnummer: NL64RABO0310874009 t.n.v. Sportstudio Buiten o.v.v. sponsoring wedstrijdgroep. Maar u kunt ook gewoon geld afgeven aan de balie van Sportstudio Buiten. Namens alle kinderen alvast onwijs bedankt!!

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag t/m vrijdag open van 09:00 u tot 22:00 u & op zaterdag en zondag zijn wij open van 09:00 tot 13:00