Goodbyes & Welcomes…

Goodbyes & Welcomes…

Lieve leden van Sportstudio Buiten. Per september zal Leonie Sportstudio Buiten verlaten. Zij heeft een nieuwe baan gevonden waar voor haar meer mogelijkheden zijn om zich verder te ontwikkelen. Ze heeft jaren met plezier gewerkt bij Sportstudio Buiten, maar is toe aan een nieuwe uitdaging en daar heeft zij enorm zin in.

Sommige zullen jou herkennen op deze foto als de strenge ijskoningin maar voor mij zal je altijd lieve corrigerende en meest oprechte vrouw zijn. Dank je wel voor alles!

Maar niet getreurd, want we hebben 3 superleuke nieuwe dames die achter de balie komen werken. Benieuwd wie dit zijn? Ik zal ze aan jullie voor stellen:

Ten eerste hebben we Leonie haar dochter Lana. Jullie hebben al kennis met haar kunnen maken, want zij staat sinds juni op de donderdagavond achter de balie. Per 1 september gaat ze ook om de zaterdag werken en kan ze jullie een warm en sportief welkom heten.

Daarnaast komt ook Chantal achter de balie bij Sportstudio Buiten werken. Chantal heeft zelf ook bij ons gesport, dus wellicht kennen jullie haar al. Chantal zal jullie verwelkomen bij de sportschool in ieder geval op de woensdagochtend en om de zondag.

En als laatste komt Marloes het team versterken. Marloes komt vanuit Groningen naar Almere verhuizen en gaat vanaf 25 augustus achter de balie werken op de maandagochtend, dinsdagochtend/middag, donderdagochtend/middag en om de zondag. Daarnaast gaat Marloes op de woensdagavond de Ladyshape en de Zumba lesgeven

Alle drie de dames wens ik heel veel succes en plezier bij Sportstudio Buiten! Alle leden wensen wij nog vele jaren sportplezier en wie weet tot ziens… Almere is niet zo groot! Veel liefs Leonie (Team Sportstudio Buiten).

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Tijdens de zomer vakantie zijn wij van maandag t/m donderdag open van 09:00 tot 22:00, vrijdag van 09:00 tot 20:00 & in het weekend van 09:00 tot 13:00