New to our Fitness Familia: The one & only Elijah

New to our Fitness Familia: The one & only Elijah

Uncategorized -

Mijn naam is Elijah Koswal, jongeman van 24 jaar. Momenteel bevind ik mij in het derde jaar van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik regelmatig stage gelopen binnen verschillende fysiotherapeutische praktijken, waaronder Zorggroep Almere. Sinds maandag 4 maart ben ik in dienst bij Sport Studiobuiten als personal trainer.

 

Als wens had ik altijd al om werkzaam te zijn als personal trainer binnen een sportschool. Het geeft mij namelijk een voldaan gevoel als anderen doormiddel van mijn hulp hun wensen qua gezondheid en vitaliteit kunnen verwezenlijken. Tevens wil ik mijn theoretische ervaring omzetten naar werkervaring in een branche dat raakvlakken heeft met mijn opleiding. Dit biedt mij de mogelijkheid om mijn opgedane kennis en vaardigheden toe te kunnen passen in de praktijk.

 

Een van de belangrijkste kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn voorgaande en huidige studie is het toepassen van de juiste trainingsprincipes om zowel het inspanningsvermogen als sportprestatie te verbeteren. Ook heeft het mij doorzettingsvermogen gegeven om samen met cliënten hun doelen te bevorderen / verwezenlijken. Ik ga dan ook vol vertrouwen uw nieuwe uitdagingen aan en ben instaat uw trainingsintensiteit aan te passen op u als individu.

 

Mocht u mij tegen komen op de werkvloer kunt u mij altijd aanspreken voor een hulpvraag of een praatje.

Met vriendelijke groet,

Elijah Koswal

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur