Belangrijke mededeling voor onze leden die fysiek beperkt zijn!

Belangrijke mededeling voor onze leden die fysiek beperkt zijn!

Uncategorized -

Belangrijke mededeling voor onze leden die fysiek beperkt zijn om trap te kunnen lopen of met de scootmobiel of rollator naar de sportstudio komen.

Door de verbouwing van het zwembad is de vooringang dicht tot 01-09-2020. Hierdoor kan er geen gebruik gemaakt worden van de hoofdtrap met traplift. De enige ingang om bij de fitnesszaal boven te komen is via de zijkant van de sportstudio. Dit is een metalen wenteltrap, deze trap kan problemen opleveren als u fysieke beperkt bent. Ook is het niet mogelijk om een rollator of scootmobiel binnen te parkeren.

Alle groepslessen incl. Parkinson boksen en 60+ fitness worden allemaal in de grote benedenzaal gegeven, hierdoor is het niet nodig om via de wenteltrap de sportstudio te betreden. De toegang voor de grote zaal beneden heeft een eigen ingang.

Mocht u door deze situatie niet in de gelegenheid zijn om te komen sporten stuur dan een mail voor 01-07-2020  naar:

info@sportstudiobuiten.nl  met als onderwerp: mobiliteit pauze.

Vermeld in uw mail uw voor en achternaam, geboortedatum en postcode+ huisnummer.

Wij zullen uw abonnement dan op pauze zetten tot 01-09-2020 na deze datum wordt het abonnement weer geactiveerd. Indien wij geen mail ontvangen blijft uw abonnement doorlopen en zal u blijven betalen voor uw abonnement. Het tegoed vervalt na het verstrijken van het termijn en kan niet na 01-09-2020 ingehaald worden.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur