Onze Judoka’s mogen eindelijk weer!!!

Onze Judoka’s mogen eindelijk weer!!!

Uncategorized -

Voor elke judo les dien je van te voren je op te geven via info@sportstudiobuiten.nl. Er kunnen namelijk maximaal 20 judokas per groep mee trainen. Mocht de groep al vol zitten of heb je je niet opgegeven maar kom je wel, kan je helaas niet deelnemen aan de training.

Tijdens deze training word er gewoon zoals je gewent bent gejudood maar dan buiten. Omdat het buiten is zijn wij afhankelijk van het weer. Mocht het regenen, gaan de lessen voor die dag niet door. Dit zal dan bekend gemaakt worden op de fb-pagina van judo Sportstudio buiten.

Zorg ervoor dat je in judo pak aankomt bij de buiten dojo, je van tevoren naar de wc bent geweest en eventueel een sport shirt onder je judo jas aan hebt. Kom maximaal 10 minuten voordat je training begint. Kom je met je ouder/verzorger, zorg er dan voor dat diegene alleen jou vervoert en vervolgens niet meeneemt naar de buiten dojo. Als je weer wordt opgehaald na je les zorg er dan voor dat je maximaal 5 minuten hoeft te wachten bij de buiten dojo.

Tijdens de lessen zal meester Sebastiaan lesgeven (met eventueel 1 assistent op 1,5 meter), zal er voor aanvang van iedere training de mat gedesinfecteerd worden en Er komt een aparte in- en uitgang om de groepen zoveel mogelijk gespreid te houden van elkaar.

Clinics Roy Meyer

Door het coronavirus kon helaas de Clinics van Roy Meyer niet doorgaan. Wij houden contact met Roy om te kijken naar een nieuwe datum als alles weer functioneert zoals wij gewend zijn. Het inschrijfgeld kan opgehaald worden per 1 juli bij de receptie van Sportstudio Buiten.

Judo-examens

Helaas hebben wij niet genoeg kunnen trainen om deze maand examens te doen. Deze zal komen te vervallen en de eerstvolgende examens zullen plaatsvinden in december. Zo hebben alle judoka’s extra voorbereiding en hopen wij hiermee een inhaalslag te maken met het behalen van je nieuwe slip of band.

Leave a Comment

Name*

Email* (never published)

Website

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur