Björn

Meer over Björn

Hoi, ik ben Björn Dorresteijn judo leraar bij Sportstudio buiten. Ik ben 24 jaar en mijn hobby’s zijn de budo sporten die ik beoefen en gamen.

Ik ben begonnen met lesgeven toen ik 18 jaar was voor een paar uurtjes en nu een paar jaar verder is het uitgegroeid tot mijn baan. Dit had ik zelf nooit verwacht maar het lesgeven vond ik zo leuk dat ik er meer werk in ben gaan zoeken en nu sta ik hier. Het lesgeven hier bij Sportstudio Buiten vind ik leuk omdat de groepen mooi op leeftijd/niveau zijn ingedeeld en het lesgeven zelf brengt altijd weer iets nieuws en anders met zich mee. Geen les is hetzelfde en dat maakt het leuk en variërend.

Ik ben zelf echter niet altijd een judoka geweest, ik ben begonnen met karate toen ik 6 was omdat ik judo ‘stom’ vond. Ik kan het judo nu echt niet meer wegdenken uit mijn leven!

Later voordat ik naar het mbo-sport en bewegen ging wilde ik het judo nog een keer een kans geven samen met jiu jitsu en ik ben niet meer gestopt.

Inmiddels ben ik 3de dan judo, 1ste dan karate en 1ste dan jiu jitsu en nog steeds probeer ik meer dan graden te behalen.

Het Sportstudio Buiten Team

Rob

Medical Fitness Instructor / Personal Trainer / Gewichtsconsulent / (Pre) Diabetes Beweegdeskundige

Lees meer

Cindy

Groepslessen / SGT instructrice

Lees meer

Leonie

Administratie medewerkster

Lees meer

Sylvia

Personal Trainster / Fitness Instructrice / Boksen met Parkinson Begeleidster / Medisch Bewegingsspecialist

Lees meer

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn doordeweeks open van 09:00 t/m 22:00 & in het weekend van 09:00 tot 15:00