10 kilo 13 weken

In 13 weken slank met een individueel afvalprogramma.

Beweeg je slank in 13 weken. Als je meedoet, krijg je van ons gratis het nieuwste boek over gezond afvallen, ter motivatie om gezond en verantwoord te eten. Daarnaast start je in je eerste week met je eerste wellnesscheck. Je vet wordt gemeten, even als je cholesterolgehalte en je bloeddruk. Ook wordt je B.M.I. bepaald en je B.M.R. berekend. Er wordt een strak beweegprogramma voor je gemaakt, waaronder fitness en cardio, maar ook deelname aan de groepslessen aan het bod komen. Tussentijds houden we je vetpercentage  en gewicht in de gaten en we sluiten de 13 weken af met een eindevaluatie.

Voor dit afvalprogramma “10 kilo in 13 weken” betaal je € 160,00-

Dinsdag 24 maart om 19:00 is er een vrijblijvende informatieavond over onze verschillende afslank programma’s.

Met meer dan 10 jaar ervaring en tot 90% resultaat is succes gegarandeerd.

Ook jij valt 10 kg af, daar zorgen wij voor!

Eigen programmaboek

In je eigen programmaboek wordt het hele verloop van je 13 weken beschreven. Je evaluatiemomenten, je resultaten en aan welke activiteiten je deelneemt.

Wellnesscheck

Je bloeddruk, je cholesterolgehalte en je vetpercentage worden gemeten. Je B.M.I. wordt vastgesteld (= je lengte afgezet tegen je gewicht) en je B.M.R. wordt uitgrekend. (= totaal aantal caloriën om je lichaam in rust te laten functioneren). Verder meten we je vetmassa, maar ook je vetvrije massa, dat is het totale gewicht van spieren, botten, weefsel, water en andere vetvrijedelen van het lichaam.

Individuele begeleiding

Vanaf de eerste dag wordt je intensief begeleid door één van  onze instructeurs en voedingsdeskundigen Rob, Kim, Naomy en Chantal. Er zijn vier weegmomenten, 2x een wellnesscheck en je sluit het programma af met een evaluatiegesprek.

Digitale registratie sportmomenten

Fitlinxx is een technologie die door middel van een geïntegreerd netwerk van software en draadloze systemen in staat is leden via de cardio- en krachttoestellen makkelijk te laten communiceren met medewerkers van Sportstudio Buiten. Zo kunnen wij continu je prestaties volgen en ondersteunen en adviseren tijdens je training. Via uw unieke ledennummer is op elk toestel dat je wilt gaan gebruiken je trainingsschema beschikbaar. Op je PC kun je door middel van je eigen inlogcode je trainingsresultaten bekijken.

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur