Fitness

Jeugd Fitness

Tijdens de reguliere openingstijden

Ons jeugdfitness programma bestaat uit cardio-training en wordt gecombineerd met weerstandstraining (fitnessapparaten). De belangrijkste trainingseffecten zijn verbeteren van de conditie, gewichtsafname, spieruithoudingsvermogen en een betere lichaamssamenstelling. Hierdoor vallen kinderen minder snel terug, ofwel het bekende jojo effect.

dieet adviezen globeplein intensieve begeleiding eigen trainer persoonlijk coach metal coach almere buiten resultaten vetverbranding afvallen conditie krachtraining voedingsadvies wegen en meten welnesscheck bloedruk hartslag

  • Door het afwisselende programma blijven kinderen gemotiveerd.
  • Alle sportmomenten worden digitaal opgeslagen.
  • Er is intensieve begeleiding voor de jeugd.
  • Gratis zwemmen.

Kids Fitness

Maandag 16:00 – 16:45 en/of woensdag 15:00 – 15:45

Volgens Philip Mills, grondlegger van Les Mills is er behoefte aan groepslessen voor kinderen die afgeleid kunnen zijn van groepslessen aan volwassenen. Dit om kinderen meer in beweging te krijgen. Er heerst wereldwijd veel bewegingsarmoede onder kinderen. Dit is de reden dat Sportstudio Buiten is begonnen met een groepsles KIDSFITNESS.

Hoe eerder we de basis leggen om kinderen meer te laten bewegen, hoe gezonder ze straks zullen leven! Kidsfitness is een super leuke fitness les voor alle kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.

Op woensdag is het helemaal leuk, want dan mogen de kids lekker trainen in de Funxtion zone bij Sportstudio Buiten, onder begeleiding van een instructeur. Samenwerken staat centraal en ondertussen lekker in beweging zijn op een speelse wijze! Er wordt getraind en gesport d.m.v. circuittrainingen, muziek, spel en intensief samenwerken.

Bovendien zijn er in de Funxtion Zone hele gave trainingsmaterialen te gebruiken, zoals: Kettlebells, Corebags, Gripprs, Gymballs, boxpaal etc. Erg leuk, uitdagend, maar vooral effectief. Proefles is mogelijk! Alleen even opgeven aan de balie van het fitnesscentrum.

Tevens mogen alle kids die lid zijn van Sportstudio Buiten GRATIS recreatief en/of banen zwemmen in de Vrijbuiter. Op vertoon van je ledenpasje mag je lekker bewegen en aan je conditie werken in het water.

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn op maandag t/m vrijdag open van 09:00 tot 22:00 & in het weekend van 09:00 tot 15:00