Bodyshape

Bodyshape

Geef je nu op voor blok 16!  

Start 4 maart.

Noteer het vast in je agenda want vol=vol!

NU INCL. DEELNAME AAN ALLE GROEPSLESSEN!

Probeer je al een tijdje om fitter te worden of ben je van plan te beginnen aan het creëren van een strakker lichaam? Wellicht is ‘Bodyshape’ iets voor jou!

Bodyshape is een trainingsmethode voor zowel mannen als vrouwen waarbij er twee keer per week een uur lang getraind wordt onder begeleiding van een personal trainer. Bodyshape is een smallgroup training voor maximaal 8 personen hierdoor kan de personal trainer optimaal jou corrigeren en motiveren tijdens de training.

Er zal gestart worden met een 15 minuten cardio workout daarna volgt een circuit training van 3 kwartier waarbij je de hele training specifiek werkt aan jou doel. In een circuit training krijg je meerdere oefeningen achter elkaar en train je per oefening op tijd. Vervolgens volgt een rust moment na je oefening.

Bij Bodyshape kun je ook terecht voor voedingsadvies om nog meer te werken aan jou persoonlijke doelen! Verder kun je gebruik maken van al onze groepslessen inclusief zwemmen. De smallgroup trainingen van Funxtion zijn ook een perfecte aanvulling om jou te helpen.

Ga jij deze uitdaging aan en kom je 2 keer per week met ons trainen?

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag, woensdag & vrijdag open van 09:00 t/m 22:00, Op dinsdag & donderdag van 09:00 t/m 22:00 & op zaterdag en zondag zijn wij open van 09:00 tot 15:00