Ladyshape

Ladyshape

Blok 31!  

Start op 6 januari!

Noteer het vast in je agenda want vol=vol!

NU INCL. DEELNAME AAN ALLE GROEPSLESSEN!

Genoeg van je dikke buik? Of het gevoel dat je moe bent, futloos bent, niet in shape? Ben je er helemaal klaar mee, maar weet je jezelf niet goed genoeg te motiveren of jouw strijd tegen de kilo’s vol te houden? Geef je dan nu op voor de allerleukste vrouwenles op dit moment: De Ladyshape onder leiding van Miriam, Sylvia en Cindy.

Ladyshape heeft een eigen ruimte voor de trainingen. De ruimte beschikt over uiteenlopende functionele materialen met een eigen fitnessstation om de eigen prestaties te verbeteren. Ladyshape – een small group training alleen voor vrouwen. Cindy, Daphne, Miriam en Sylvia slepen je door een training van max 1 uur. We starten met een cardio challenge – daarna doen we fitness oefeningen die wij als vrouwen belangrijk vinden en we eindigen met een cooling down. De focus ligt op het verbeteren van je conditie en je figuur.

Afvallen kan een doel zijn voor je maar dat is niet waar de training in eerste instantie om draait. Door de juiste oefeningen met uitdagende gewichten uit te voeren zul je merken dat je er slanker en strakker uit gaat zien. Dat je daarnaast misschien je voeding gaat aanpassen om wat kilo’s af te vallen kan altijd en per persoon bekeken worden – iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te bepalen wat het einddoel is.

Een uur lekker sporten onder begeleiding van een trainer, samen met andere vrouwen. Er wordt altijd gewerkt aan buik, billen en benen in combinatie met cardio. Je traint in een aparte ruimte, de Funxtion Zone.

De resultaten zijn enorm, mits je echt 2x per week komt sporten. Dat is overigens goed vol te houden, want het programma duurt 8 weken en je geeft je op voor vaste tijden. Bij een keertje overslaan, omdat je geen zin hebt, is er dus niet meer bij, je wordt namelijk meteen gemist door de overige “teamleden”.

In het programma is het volgende inbegrepen: fittest (2x), wegen/meten (2x), voedingsadvies, voedingsanalyse, goody bag, koffie/thee.

Kosten: 125 euro. Dit is 8 weken lang 2 keer per week sporten en gratis zwemmen, 2x per week trainen onder begeleiding van een personal trainer. Lady shape: small group training voor dames!

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn op maandag t/m vrijdag open van 09:00 tot 22:00 & in het weekend van 09:00 tot 15:00