Ladyshape

Ladyshape

Blok 38 start op 26 juli 2021.

Huidige deelneemsters kunnen zich opnieuw inschrijven vanaf 28 juni 2021. Vanaf 5 juli 2021 kunnen nieuwe deelneemsters zich inschrijven.

Noteer het vast in je agenda want vol=vol!

Ladyshape, dé vrouwenles van het moment

Wij helpen je om jouw doelen te bereiken met dé small group training voor vrouwen!

Genoeg van je dikke buik? Of het gevoel dat je moe bent, futloos bent, niet in shape? Ben je er helemaal klaar mee, maar weet je jezelf niet goed genoeg te motiveren of jouw strijd tegen de kilo’s vol te houden? Geef je dan nu op voor de allerleukste vrouwenles op dit moment: De Ladyshape.

Ladyshape heeft een eigen ruimte voor de trainingen. De ruimte beschikt over uiteenlopende functionele materialen met een eigen fitness station om de eigen prestaties te verbeteren. Ladyshape – een small group training alleen voor vrouwen. De uitsluitend vrouwelijke personal trainers  slepen je door een training van een 1 uur. We starten met een cardio challenge – daarna doen we fitness oefeningen die specifiek op vrouwgerichte fysieke probleemzones gericht  zijn en eindigen met een cooling down of stretchoefeningen. De focus ligt op het verbeteren van je conditie en je figuur.

Start nu met de allerleukste vrouwenles van dit moment!

De resultaten zijn enorm, in het programma is het volgende inbegrepen:

  • 2 x fittest
  • 2 x wegen en meten (op aanvraag)
  • Voedingsadvies
  • 2 x per week trainen onder begeleiding van een personal trainer
  • Gratis deelname aan onze groepslessen
  • Gratis zwemmen in de vrijbuiter
  • Goody bag
  • Koffie en thee

Afvallen kan een doel zijn voor je maar dat is niet waar de training in eerste instantie om draait. Door de juiste oefeningen met uitdagende gewichten uit te voeren zul je merken dat je er slanker en strakker uit gaat zien. Dat je daarnaast misschien je voeding gaat aanpassen om wat kilo’s af te vallen kan altijd en per persoon bekeken worden – iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te bepalen wat het einddoel is.

Een uur lekker sporten onder begeleiding van een trainer, samen met andere vrouwen. Er wordt altijd gewerkt aan buik, billen en benen in combinatie met cardio. Je traint in een aparte zone, de Funxtion Zone.

De resultaten zijn enorm, mits je echt 2x per week komt sporten. Dat is overigens goed vol te houden, want het programma duurt 8 weken en je geeft je op voor vaste tijden. Bij een keertje overslaan, omdat je geen zin hebt, is er dus niet meer bij, je wordt namelijk meteen gemist door de overige “teamleden”.

Small group training Ladyshape

Start nu voor maar € 125 met Ladyshape, onze trainers staan voor je klaar!

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur