Ladyshape

Ladyshape

Blok 33 start op 29 juni! Noteer het vast in je agenda want vol=vol!

Nu inclusief deelname aan alle groepslessen!

Ladyshape, dé vrouwenles van het moment

Wij helpen je om jouw doelen te bereiken met dé small group training voor vrouwen!

Genoeg van je dikke buik? Of het gevoel dat je moe bent, futloos bent, niet in shape? Ben je er helemaal klaar mee, maar weet je jezelf niet goed genoeg te motiveren of jouw strijd tegen de kilo’s vol te houden? Geef je dan nu op voor de allerleukste vrouwenles op dit moment: De Ladyshape onder leiding van Mutiara, Sylvia en Cindy.

Ladyshape heeft een eigen ruimte voor de trainingen. De ruimte beschikt over uiteenlopende functionele materialen met een eigen fitness station om de eigen prestaties te verbeteren. Ladyshape – een small group training alleen voor vrouwen. Cindy, Mutiara en Sylvia slepen je door een training van max 1 uur. We starten met een cardio challenge – daarna doen we fitness oefeningen die wij als vrouwen belangrijk vinden en we eindigen met een cooling down. De focus ligt op het verbeteren van je conditie en je figuur.

Start nu met de allerleukste vrouwenles van dit moment!

De resultaten zijn enorm, in het programma is het volgende inbegrepen:

  • 2 x fittest
  • 2 x wegen en meten
  • Uitgebreide voedingsanalyse
  • Voedingsadvies
  • 2 x per week trainen onder begeleiding van een personal trainer
  • Gratis deelname aan onze groepslessen
  • Gratis zwemmen in de vrijbuiter
  • Goody bag
  • Koffie en thee

Afvallen kan een doel zijn voor je maar dat is niet waar de training in eerste instantie om draait. Door de juiste oefeningen met uitdagende gewichten uit te voeren zul je merken dat je er slanker en strakker uit gaat zien. Dat je daarnaast misschien je voeding gaat aanpassen om wat kilo’s af te vallen kan altijd en per persoon bekeken worden – iedereen krijgt de mogelijkheid om persoonlijk te bepalen wat het einddoel is.

Een uur lekker sporten onder begeleiding van een trainer, samen met andere vrouwen. Er wordt altijd gewerkt aan buik, billen en benen in combinatie met cardio. Je traint in een aparte ruimte, de Funxtion Zone.

De resultaten zijn enorm, mits je echt 2x per week komt sporten. Dat is overigens goed vol te houden, want het programma duurt 8 weken en je geeft je op voor vaste tijden. Bij een keertje overslaan, omdat je geen zin hebt, is er dus niet meer bij, je wordt namelijk meteen gemist door de overige “teamleden”.

Small group training Ladyshape

Start nu voor maar € 125 met Ladyshape, onze trainers staan voor je klaar!

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn op maandag t/m vrijdag open van 09:00 tot 22:00 & in het weekend van 09:00 tot 15:00