YourTravel Agent Evelien

“Nieuwe judopakken en matten dankzij uw vakantie”!

Beste clubleden van judo Sportstudio Buiten,

Natuurlijk draag ik, als moeder van twee jonge judoka’s, Sportstudio Buiten een warm hart toe.

Dit heeft mij doen besluiten om een Clubkas Actie op te zetten, met als doel de stichting financieel te ondersteunen en zo nóg sneller bepaalde doelen voor deze club te kunnen behalen. Hoe leuk is dit als wij dit gezámenlijk kunnen doen?

We gaan allemaal weleens op vakantie, soms zelfs meerdere keren per jaar. Wanneer u uw vakantie via deze website reserveert, ontvangt de stichting € 10,-* per boeking in de Clubkas om te besteden aan een door hen te kiezen clubactiviteit. Dit kan ook nieuwe materialen zijn voor de club, waar ook u of uw kinderen profijt van zullen hebben zoals bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe judopakken of matten.

Het uitzoeken van een vakantie en de juiste keuze maken vergt vaak veel tijd. Daarom stel ik mij graag aan u voor als uw eigen persoonlijke reisadviseur!

Voor een aantal van u ben ik geen onbekende; we komen elkaar tenslotte weleens tegen bij de judo of in het centrum van Almere Buiten. Ik ben nu zo’n 18 jaar werkzaam in de reiswereld en met al deze kennis en ervaring regel ik al vele jaren voor mensen een onvergetelijke tijd. Als persoonlijk reisadviseur krijgt u van mij deskundig advies en kan ik samen met u de ideale vakantie samenstellen. Dit kan op elk gewenst tijdstip, gewoon bij u thuis, op locatie, telefonisch, per e-mail of via mijn website. Het grote voordeel voor u is dat er geen wachttijden zijn en u altijd een vast contactpersoon heeft voor al uw vakantiewensen. Vanzelfsprekend kost deze unieke service u niets extra en een vakantie boeken staat bij mij voor onbezorgd op reis gaan!

YourTravel Agent Evelien werkt samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in binnen- en buitenland en biedt het grootste aanbod aan reizen. Op mijn website wordt slechts een selectie van mijn totale aanbod getoond. YourTravel is aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds zodat de (financiële) zekerheid van al uw reizen gewaarborgd is.

Bent u op zoek naar een strandvakantie met de kinderen, een verre rondreis, een luxe cruise of een heerlijke weekendje weg in eigen land, laat het me weten. Ervaar de luxe van een persoonlijk reisadviseur en bel gerust voor een afspraak, dan draag ik graag bij aan onvergetelijke vakantieherinneringen!

Reislustige groeten,

Evelien

*Minimale reissom bedraagt € 500,- per boeking en losse tickets zijn uitgezonderd van deze actie.

Neem nu contact op en maak direct een afspraak bij Evelien

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn op maandag t/m vrijdag open van 09:00 tot 22:00 & in het weekend van 09:00 tot 15:00