Tanden bleken – Better Look and Smile

Better Look and Smile

Al een aantal jaren geef ik, Cindy, met veel plezier verschillende lessen bij Sportstudiobuiten. Sinds April 2016 ben ik ook mijn eigen tanden bleek salon begonnen aan huis samen met mijn man. Dit zijn wij begonnen na aanleiding dat wij bij een tanden bleeksalon onze tanden hebben laten bleken toen nog met 8% waterstofperoixde erin, en er veel voor hebben betaald, het resultaat was ff mooi , maar het liep al na 3 maanden terug, terwijl ze hadden gezegd dat het 1 tot 2 jaar zou blijven zitten.Toen dachten wij, dit kunnen wij toch beter! Wij hebben toen samen een tandenbleek cursus gedaan en ons goed laten informeren en zijn toen begonnen en hebben veel mensen blij gemaakt. Nu houd mijn man zich een beetje op de achtergrond en doe ik het tanden bleken.

Nu kreeg ik de kans om samen te werken met Sportstudiobuiten en mijn salon te verhuizen naar de sportschool. Dus sinds 1 November ben ik hier ook met veel plezier begonnen.

Neem nu contact op en maak direct een afspraak bij Cindy

Bij de 1 worden de tanden echt 12 tinten lichter en bij de ander maar 6, dan adviseer ik ook, om zeker na 3 maanden weer terug te komen, of ze krijgen van mij na 4 weken een touch-up behandeling.

Sinds 1 November 2012 mogen salons niet meer werken met bleekgel waar waterstofperoxide in zit. Hierdoor krijg je niet meer gelijk de spierwitte tanden die je toen wel kreeg, alleen waren de behandelingen toen erg pijnlijk en duur en waren niet veilig voor het gebit en glazuur.Nu gebruiken de meeste salons peroxide vrije bleekgel. Hier zit een hoge concentratie Sodium Bicarbonaat. Je tanden worden nu 6 tot 12 tinten lichter, wat je ook echt wel ziet, en wat veiliger en veel goedkoper is. Dit mag je wel 4 x per jaar herhalen.

Met deze bleekgel werk ik ook, en voor maar €39,- krijg je een Complete behandeling van 1 uur. Hierbij verkoop ik ook speciale tandpasta die je naast je gewone tandpasta kunt gebruiken, waardoor je nog 3 tot 6 maanden plezier kunt hebben van de behandeling.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen , dan kun je mij altijd aanspreken op de sportschool als je mij ziet, ik ben vooral de ochtenden daar, of je kan mij een mail sturen naar betterlookandsmile@hotmail.com of bellen-appen naar telnr. 06-36485158.

Wie weet tot snel!!!

Neem contact op met Cindy voor een stralende lach!

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur