De Merem

De Merem

 

Sportstudio Buiten werkt sinds oktober 2015 intensief samen met revalidatiecentrum De Merem. Bij De Merem  werkt een behandelteam  intensief met de patiënten samen om  terugkeer naar een sociaal-maatschappelijk, arbeids- en/of gezinsleven mogelijk te maken. Na de revalidatie in De Merem zorgen deskundige fitnessinstructeurs bij Sportstudio Buiten voor het (onder begeleiding) verder blijven bewegen om zo alledaagse handelingen te kunnen blijven uitvoeren en eventueel verder te kunnen uitbouwen. Uiteraard alles in overleg met het team van De Merem.

Deskundige instructeurs zorgen voor een prettige en vooral veilige omgeving waar, door alle klanten, wordt gewerkt aan een gezond(er) en fit(ter) lichaam. Sportstudio Buiten is een laagdrempelige sportschool waar een ieder zich op zijn/haar gemak voelt.

Mensen die klaar zijn met revalidatie bij De Merem, mogen altijd de eerste keer GRATIS komen trainen bij Sportstudio Buiten zodat ze ons goed kunnen leren kennen. Deze proefles is geheel vrijblijvend, inschrijven is niet verplicht. Leden mogen GRATIS zwemmen in zwembad de Vrijbuiter.

Op Dinsdag van 15.00 – 17.30 uur & Donderdag van 15:30 – 17:30  is onze instructeur speciaal voor mensen vanuit De Merem aanwezig.

Samenwerking met revalidatiecentrum De Merem

FitnessGYM theme only for $58

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8:15 tot 22:00 uur, zaterdag & zondag van 8:15 tot 15:00 uur