De Trappenberg

De Trappenberg

 

Sportstudio Buiten werkt sinds oktober 2015 intensief samen met revalidatiecentrum De Trappenberg. Bij De Trappenberg  werkt een behandelteam  intensief met de patiënten samen om  terugkeer naar een sociaal-maatschappelijk, arbeids- en/of gezinsleven mogelijk te maken. Na de revalidatie in De Trappenberg zorgen deskundige fitnessinstructeurs bij Sportstudio Buiten voor het (onder begeleiding) verder blijven bewegen om zo alledaagse handelingen te kunnen blijven uitvoeren en eventueel verder te kunnen uitbouwen. Uiteraard alles in overleg met het team van De Trappenberg.

Deskundige instructeurs zorgen voor een prettige en vooral veilige omgeving waar, door alle klanten, wordt gewerkt aan een gezond(er) en fit(ter) lichaam. Sportstudio Buiten is een laagdrempelige sportschool waar een ieder zich op zijn/haar gemak voelt.

Mensen die klaar zijn met revalidatie bij De Trappenberg, mogen altijd de eerste keer GRATIS komen trainen bij Sportstudio Buiten zodat ze ons goed kunnen leren kennen. Deze proefles is geheel vrijblijvend, inschrijven is niet verplicht. Leden mogen GRATIS zwemmen in zwembad de Vrijbuiter.

Op Dinsdag en Donderdag  van 14.30 – 15.30 uur  is onze instructeur speciaal voor mensen vanuit De Trappenberg aanwezig.

Samenwerking met revalidatiecentrum De Trappenberg

FitnessGYM theme only for $58

Wij zijn van maandag, woensdag en vrijdag open van 7:00 u tot 22:00 u, dinsdag en donderdag van 09:00 u tot 22:00 in het weekend zijn wij van 7:00 u tot 15:00 u open!